Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.05.2026 - 01:14:48
Страницы:  1  

Переїзд на VPS

АвторСообщение

gws01

українець

Статистика:

Думаю перенести кілька сайтів на окремий сервер, бо на звичайному хостингу вже почались лаги під навантаженням. Особливо ввечері все відкривається дуже повільно, ще й панель керування інколи зависає. Хто вже проходив через це, підкажіть, чи є сенс одразу брати VPS, чи краще ще потерпіти на спільному тарифі?

---------------------
Наращивание ногтей акрилом 097-292-84-семь-три
Сообщение # 1 11.05.26 - 19:54:52
RE: Переїзд на VPS

dvrts

українець

Статистика:

Якщо у тебе вже є стабільний трафік і кілька проєктів одночасно, то VPS реально спрощує життя. Там хоча б ресурси не діляться з купою чужих сайтів. Я після переходу помітив, що адмінка стала відкриватись швидше, плюс нормально працюють резервні копії та кешування. Головне — не брати найслабший тариф, бо потім знову упрешся в обмеження.

Сообщение # 2 11.05.26 - 20:51:23

jooli

українець

Статистика:

Я теж довго відкладав переїзд, але коли інтернет-магазин почав гальмувати під час акцій, довелося щось міняти. У результаті взяв сервер тут: https://vps-up.online/server-rent/ . Сподобалось, що можна швидко масштабувати ресурси без зайвої мороки. Для сайтів на CMS і невеликих сервісів цього вистачає з головою.

Сообщение # 3 11.05.26 - 21:23:56
НАШ(А) ПУЗЯ, или vusyc беременна : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники