Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 20.01.2026 - 08:06:26
Страницы:  1  

якість пломби та тривалість

АвторСообщение

klykevgenij

українець

Статистика:

Привіт всім! Я чув, що лікування під мікроскопом робить більш правильну пломбу. Це правда? Чи це просто маркетинг? На скільки довше вона тримається?

---------------------
Чем сложнее ситуация, тем хуже заряжен мобильный телефон...
Сообщение # 1 29.12.25 - 11:06:16
RE: якість пломби та тривалість

ЛенаЧка

українець

Статистика:

Це дійсно правда. Це означає, що пломба буде щільніше прилягати до стінок зуба, і між ними не залишиться місця для бактерій. Такі пломби дійсно тримаються довше – часто років 10-15, а не 5-7, як при звичайному лікуванні.

Сообщение # 2 29.12.25 - 12:05:19

solmuvh

українець

Статистика:

Я повністю згідна! Я мав дві пломби на одному зубі, одна під мікроскопом, одна звичайним способом. Різниця видна неозброєним оком. Звичайна пломба почала кришитись через три роки, а під мікроскопом все ще ідеальна через п'ять років. Лікар, коли формував пломбу під мікроскопом, мав змогу побачити навіть мікротріщини і запобігти їхній появі. Для мене це справді мало значення. Якщо вас цікавить якісне лікування, рекомендую саме цей метод. Деталі про послугу: https://sdental.com.ua/service/treatment-under-microscope

Сообщение # 3 29.12.25 - 12:25:21
Ультралегкий пуховик Stoic, размер L. НОВЫЙ:) : Предыдущая темаСледующая тема: Мала гостина на невелику суму
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники