Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 20.01.2026 - 07:43:14
Страницы:  1  

Мала гостина на невелику суму

АвторСообщение

keymmelar

українець

Статистика:

Хочу переробити малу гостину, але боюсь, що обстановка буде виглядати дешево. Наявний бюджет не великий, тому не можу змінювати все. На що слід звернути увагу під час планування?

---------------------
http://imgwebsearch.com/35607/imgwb5..._gambling2.png
Сообщение # 1 15.12.25 - 21:59:47
RE: Мала гостина на невелику суму

CoolGadget

українець

Статистика:

Найголовніше — це не намагатися заповнити весь простір меблями. Краще вибрати кілька якісних предметів, які будуть на виду, ніж купувати багато дешевих. Хорошо також інвестувати в правильне освітлення і текстиль — це змінює все сприйняття.

Сообщение # 2 15.12.25 - 22:59:06

natalka

українець

Статистика:

Цитата:
Найголовніше — це не намагатися заповнити весь простір меблями. Краще вибрати кілька якісних предметів, які будуть на виду, ніж купувати багато дешевих. Хорошо також інвестувати в правильне освітлення і текстиль — це змінює все сприйняття.
Друже, я бувши в аналогічній ситуації, навчився піддавати перевисування навіть у малих площах. Почну з того, що змінив освітлення — замість яскравої люстри вибрав стильний торшер та настільну лампу. Потім поступово міняв текстиль — покупив нову подушку, красивий килим, а стіни переклеїв шпалерами з цікавим патерном, не кричащим, але цікавим. І результат — простір став виглядати затишно, але не захаращено. Багато порад по облаштуванню розміром простору я почерпнув звідси — https://proremont.tech/category/dyzajn-interyeru/.

Сообщение # 3 15.12.25 - 23:32:42
якість пломби та тривалість : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники