Хочу переробити малу гостину, але боюсь, що обстановка буде виглядати дешево. Наявний бюджет не великий, тому не можу змінювати все. На що слід звернути увагу під час планування?
Найголовніше — це не намагатися заповнити весь простір меблями. Краще вибрати кілька якісних предметів, які будуть на виду, ніж купувати багато дешевих. Хорошо також інвестувати в правильне освітлення і текстиль — це змінює все сприйняття.
Найголовніше — це не намагатися заповнити весь простір меблями. Краще вибрати кілька якісних предметів, які будуть на виду, ніж купувати багато дешевих. Хорошо також інвестувати в правильне освітлення і текстиль — це змінює все сприйняття.
Друже, я бувши в аналогічній ситуації, навчився піддавати перевисування навіть у малих площах. Почну з того, що змінив освітлення — замість яскравої люстри вибрав стильний торшер та настільну лампу. Потім поступово міняв текстиль — покупив нову подушку, красивий килим, а стіни переклеїв шпалерами з цікавим патерном, не кричащим, але цікавим. І результат — простір став виглядати затишно, але не захаращено. Багато порад по облаштуванню розміром простору я почерпнув звідси — https://proremont.tech/category/dyzajn-interyeru/.