Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.01.2026 - 09:47:49
Страницы:  1  

Креатин і кофеїн разом

АвторСообщение

Катютя

українець

Статистика:

Доброго дня! Цікавить питання по сумісності креатину з кофеїном. Читав що нібито кофеїн знижує ефективність креатину, але не знайшов чіткої інформації. Хто стикався з цим? Я зазвичай п'ю каву перед тренуванням і не хочу від неї відмовлятись, але якщо це реально заважає креатину працювати, то може варто щось змінити.

Сообщение # 1 09.01.26 - 04:52:32
RE: Креатин і кофеїн разом

MRT

українець

Статистика:

Тема про кофеїн і креатин справді є, але насправді все не так однозначно. Були дослідження які показували що кофеїн може трохи знижувати ефект креатину, але різниця там була мінімальною. А є новіші дослідження де взагалі не знайшли ніякого негативного впливу. Я особисто п'ю і те і інше без проблем, силові виросли нормально. Думаю що це один з тих випадків коли теорія розходиться з практикою і можна особливо не хвилюватись.

Сообщение # 2 09.01.26 - 05:13:23

Аня Е

українець

Статистика:

Я теж чув про цю тему з кофеїном, але вирішив не заморочуватись. П'ю каву вранці, креатин після обіду, все працює як треба. Можливо якась мінімальна різниця і є, але вона настільки незначна що не варто відмовлятись від кави заради неї. До речі, якщо шукаєш де взяти якісний креатин за нормальну ціну, гляну сюди купити креатин моногідрат на вагу україна сам звідти беру постійно. Продукт хороший, розчиняється без проблем, ніяких побічок не було. Головне пити достатньо води протягом дня, особливо якщо ще й кофеїн вживаєш.

Сообщение # 3 09.01.26 - 06:12:44
посоветуйте эконом фронт + тыл : Предыдущая темаСледующая тема: Букмекерские конторы
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники