Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.04.2026 - 02:22:16
Страницы:  1  

Виплати сім'ям полонених військовослужбовців

АвторСообщение

Lola Mola

українець

Статистика:

Вітання всім, хто читає. Моя ситуація: чоловік вважається таким, що зник безвісти, але є непідтверджені дані, що він у полоні. Юристи кажуть різне, а я вже заплуталася. Чи маю я право на виплати сім'ям полонених військовослужбовців, якщо статус офіційно не підтверджено? Чи потрібно чекати, поки щось проясниться? Дуже потрібні гроші на лікування дитини, не можна зволікати.

---------------------
Долгий путь к сердцу мужчины способен завеcти любую женщину.
Сообщение # 1 21.04.26 - 22:15:23
RE: Виплати сім'ям полонених військовослужбовців

inniil

українець

Статистика:

Тут головна проблема саме в статусі. Поки немає офіційного документа про полон (наприклад, відповіді від уповноваженого з питань зниклих безвісти), виплати сім'ям полонених оформити дуже складно, але не неможливо. Можна подати заяву на визнання чоловіка безвісно відсутнім – це дасть право на певні соціальні виплати. Потім, коли з'явиться інформація про полон, ви зможете переоформити документи. Паралельно раджу звернутися до органів соціального захисту з вашою ситуацією – іноді там йдуть назустріч і призначають тимчасову допомогу.

Сообщение # 2 21.04.26 - 22:36:28

Нью Фешен

українець

Статистика:

У нас у родичів була точнісінько така ж проблема. Чекати, поки все проясниться, було неможливо, бо гроші були потрібні просто зараз. Тоді ми знайшли компанію, яка допомогла оформити виплати сім'ям полонених військовослужбовців без зайвих зволікань. Вони підготували всі необхідні запити та клопотання, і через деякий час родина почала отримувати кошти. Ось їхній сайт для довідки: https://eopora.com.ua/services/viplati-simyam-bezvisti-zniklix-ta-polonenix. Не втрачайте надію і дійте, навіть коли здається, що все проти вас.

Сообщение # 3 21.04.26 - 23:19:08
Выкуп авто : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники