Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 05.09.2026 - 07:48:19
Страницы:  1  

Сортування кольорового металу

АвторСообщение

goodzona

українець

Статистика:

Чи варто окремо сортувати кольоровий метал перед здачею?

---------------------
GOOD ZONA - софт и ключи, игры, кряки
Сообщение # 1 22.08.26 - 22:38:40
RE: Сортування кольорового металу

wperepro

українець

Статистика:

Так, я б радив хоча б приблизно розділити метал за видами. Коли все змішане, може бути складніше зрозуміти, що саме у вас є і як воно оцінюється. Наприклад, алюміній, латунь, мідь та інші матеріали краще не складати в одну купу. Якщо металу небагато, достатньо простого сортування без якихось складних підготовчих робіт.

Сообщение # 2 22.08.26 - 23:18:14

Katalina

українець

Статистика:

Цитата:
Так, я б радив хоча б приблизно розділити метал за видами. Коли все змішане, може бути складніше зрозуміти, що саме у вас є і як воно оцінюється. Наприклад, алюміній, латунь, мідь та інші матеріали краще не складати в одну купу. Якщо металу небагато, достатньо простого сортування без якихось складних підготовчих робіт.
Я теж вважаю, що попереднє сортування економить час. Особливо коли після ремонту залишається багато різних деталей, дроту, профілю чи обрізків. Ще корисно заздалегідь подивитися інформацію про приймання кольорового металу, наприклад тут: https://megalom.com.ua/priyom-kolorovogo-metalu/. Там можна краще зорієнтуватися, що саме варто підготувати до здачі.

---------------------
неприятность эту мы переживем!!! если очень хочется, но нельзя....все равно можно!(с)Крестная семья=)
Сообщение # 3 23.08.26 - 00:17:07
Seeking acne scar expert Chicago recommendations : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники